הגירה
שלום אני נשוי לאשה אמריקאית הרבה שנים ויש לנו2 ילדים אזרחי ארה"ב! אנחנו באמצע תהליך לקבלת גרין קארד לעצמי!--לפני כמה ימים אושר לנו טופס I130 בנברסקה! עד עכשוו עדיין לא קבלנו אישור מ NVC ידוע לך כמה זמן יקח עד שנקבל את כל המידע מ NVC? (יש לנו כבר את כל המעטפה למשלוח ל NVC מוכנה -כששאלתי את מחלקת ההגירה אתמול-אז הם אמרו שאין כל צורך לשלוח כלום עד שאקבל את המעטפה מNVC האם ניתן לעשות" זירוז" לעניין? אני שואל כי יש לנו 2 ילדים קטנים שצריכים להכנס לבית ספר בארה"ב בחודש אוגוסט הקרב-ואני רוצה לזרז את הענין כדיי לעזוב את ישראל בחודש יולי(עוד4 חודשים) אשמח למידע שי
Hi Shy, Thank you for your message. To answer your question, the NVC usually sends you notification that they received your I-130 petition within 1-2 months from the time the I-130 is approved. If the NVC has not contacted you after 30 days from the time that your I-130 was approved, then I recommend calling USCIS and the NVC to see if you can get an update. I am not aware of any way to speed this part of the process up. I hope this helps and that all is well. Good luck! -Mike