לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אבי

השפעה של הליך פלילי בארץ על הליך חתונה בארצות הברית

שלום רב אני נמצא כרגע בארצות הברית כבר חצי שנה אני מנהל פה מערכת חסים כבר תקופה ארוכה והחלטתי שאני מעוניין להציע לבת זוגתי נישאוין הבעיה שלי היא כזאת : לפני מספר חודשים הודיעו לי שהויזה שלי מבוטלת ושאני צריך להגיע לשגרירות בתל אביב כידי לקבל ביטול פיזי ניגשתי למחלקת ההגירה בארצות הברית והם הודיעו לי שהויזה שלי מבוטלת בעקבות הליך פלילי שקיים נגדי בארץ והסבירו לי שבעקבות אותו ההליך ביטלו לי את הויזה נכון לעכשיו יש לי אישור שהייה כאן בת זוגתי היא פליטה מקובה שקיבלה אזרחות כאן לפני מס שנים האם ההליך הפלילי שקיים נגדי בארץ יכול להזיק לי בהליך החתונה וקבלת מסמכים פה?

Michael Rosenthal

Hi Avi - Thank you for your message. Please note that criminal proceedings always have the potential to impact any type of US immigration benefit. Unfortunately, I cannot provide any specific advice regarding your issue because criminal proceedings often require complex analysis that includes a thorough review of the documents issued by the court and the police. If you are interested in receiving a consultation for this issue, please email me directly or call our office at 03-753-4000. However, please note that this type of issue may require more than a one hour consultation due to the review of your documents that may be required . Hope this helps. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי