לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
משה

סירוב לויזה

היום הייתי בשגרירות ארה"ב וסורבתי לויזה.. הייתה לי ויזה לארה"ב תקפה אך לאחר שעברנו דירה לפני זמן קצר איני מוצא את הויזה, לכן פניתי לבקש שוב ויזה חדשה. מצבי כיום שאני עובד כמתמחה במשרד עו"ד לקראת נישואים ואף מוצהר כידוע בציבור.. בת זוגתי היא דיילת באל-על ויש לנו את היכולת לטוס כמה פעמים בשנה לארה"ב חשוב לי לציין כי לפני 5 שנים חזרתי מארה"ב לאחר 2 שהיות של 10 חודשים, העבודה שם הייתה לעבוד במכירות עם אמריקאים הסידור היה שאני מקבל משכורת ישירות לארץ עם תלושי שכר ישראלים והדבר היחיד שקיבלתי שם היה הוצאות מחייה כ-700 דולר בחודש! בראיון הקונסול לא אהב את מה שעשיתי ונראה שהוא סירב לאשר לי שוב אשרת כניסה בגלל מה שהיה לפני 5-7 שנים. מה עלי לעשות? אודה לתגובתכם מראש

Gabriel Ronisky

It may depend on what grounds they actually denied your visa on. If they denied you for hte overstay, you may have a ban for 3 or 10 years. In this case, you may be able to apply for a waiver. If they denied you for illegally working in the US (or both), then a waiver may not be available. In this case, you would need to wait until your ban lapses to apply again for visa.

משה

they denied me by 214 b what do you think?

Gabriel Ronisky

You may be able to apply for a waiver for a non-immigrant visa, but these are very difficult to get approved. Factors to be considered in deciding whether to recommend the waiver include the nature and date of the offense, possible rehabilitation of the alien’s character, and the necessity for, or urgency of, the alien’s proposed trip to the United States.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי