לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חמוטל מזרחי

חזרה לארה"ב אחרי שנתיים

שלום. הגענו לישראל לפני פחות משנתיים שלושה ילדים אזרחים אמריקאים בעל אמריקאי ואני עם גרין כארד לעשר שנים. התגרשנו.הבעל חזר לשם. רוצים לחזור לשם אני והילדים אך לא ביקרתי אחרי שנה כמקובל.רצוי לציין שמבחינה אזרחית אנחנו עדיין נשואים שם. האם יכולים להחזיר אותי אחורה עם שלושה ילדים מתחת לגיל 18.כשהקטן בן ארבע עם אוטיזם והאבא שלהם שם? מחכה לתשובה ועזרה מהקונסוליה.אך מאוד מפחדת אם לא אקבל אישור ואזע בכל זאת.

ברק

הגרין קארד שלך בוטל את צריכה לקבל ויזה חדשה מהקונסוליה בישראל הויזה נקראת SB-1 , אל תטוסי לארצות הברית בלי לקבל ויזה בישראל אחרת תטוסי ותחזרי לישראל בטיסה הבאה

ליאור

אין שום קשר אם יש לך ילדים אזרחים אמריקאים ואין קשר מה המצב הבריאותי שלהם. שנתיים לא היית בארצות הברית, הגרין קארד שלך בוטל אם תטוסי לארצות הברית בלי להסדיר את המצב עוד בישראל ייקחו אותך לחקירה כתגיעי ויחזירו אותך לישראל בקשר לילדים הם יוכלו לחזור איתך, או להשאר עם אביהם בארצות הברית, אין קשר לסטטוס ההגירה שלך. וגם אין קשר לזה שאת עדיין נשואה לאזרח אמריקאי. אם הגרין קארד שלך בוטל, בעלך יצטרך להגיש בקשה לגרין קארד בפעם השניה אבל אל תטוסי בלי שקבלת אישור מהקונסוליה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי