לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טליה

הארכת שהות

אני מטיילת בארצות הברית כבר 6 חודשים, ואני כבר ביקשתי הארכת שהות מרשויות ההגירה , שילמתי את האגרה והכל אך טרם קיבלתי תשובה. הסיבה שהארכתי את השהות כי משפחתי מצטרפת לטיול למשך חודש. ואנחנו מסיימים את הטיול בקרוז לקריבים. החזרה שלי היא מארצות הברית באותו תאריך שהם חוזרים. רציתי לשאול כאשר נסיים את בקרוז האם יכולים לעשות לי בעיה בכניסה המחודשת לארצות הברית למרות שאני בפרוסס הארכה? אשמח לעזרה טליה

cre

אל תעשי את זה ברגע שתקבלי תשובה שלילית להארכה, מה שרוב הסיכוי שיקרה, קשה לקבל הארכה בלי סיבות טובות ומסמכים והסיבה שלך לא מספיק טובה. ואם היית שוהה יום אחד אחרי התאריך המקורי ב i-94 ויזת התייר שלך מבוטלת וכדי להכנס לארצות הברית את צריכה לבקש ויזה חדשה בישראל.

טליה

יש לי ויזה לעשר שנים, לפי מה שהבנתי מתי שאני בפרוסס של הארכת שהות אני נחשבת חוקית, כי הגשתי כבר בקשה. אני כרגע מטיילת עם המשפחה שלי בארצו. הברית , ויש לי גם כרטיס טיסה חזרה לארץ , באותו תאריך שהמשפחה שלי חוזרת , ולפי מה שהבנתי אם אני אכנס איתם מהקרוז במטרה לחזור איתם לארץ עדיין לא יתנו לי אישור להיכנס גם אם זה רק ליומיים? הם מסוגלים להשאיר אותי מחוץ לאונייה בלי המשפחה שלי ?

cre

1. בזמן התהליך את נחשבת חצי חוקית, אין לך סטטוס, את מחוץ לסטטוס 2. ברגע שתתקבל תשובה שלילית, הויזה שלך תבוטל באותו הרגע , ולכן לא תהיה לך ויזה לארצות הברית, אם תקבלי תשובה שלילית לפני החזרה שלך לארצות הברית, לא תוכלי להכנס לארצות הברית, אי אפשר להכנס לארצות הברית בלי ויזה, גם לא ליומיים. 3. אם לא תתקבל עד אז תשובה, זה יהיה תלוי בפקיד ההגירה, וכאן גם רוב הסיכוי שלא יתנו לך להכנס, ביציאה קצרה מארצות הברית נוהגים לתת את התאריך המקורי של הI-94, מכיוון שהתאריך שלך עבר, את לא תכנסי, מה גם שאין טעם לתת לבחורה שכבר הראתה שהיא לא מתייחסת לחוקים ,אפילו לא כניסה ליומיים, נתנו לך 6 חודשים עם תאריך ועדיין נשארת יותר, במקומך, תבטלי את הקרוז, תשארי בארצות הברית 4. קחי בחשבון שאם התשובה לבקשה תהיה שלילית, בפעם הבאה שתרצי לטוס לארצות הברית תצטרכי לבקש ויזה חדשה ורוב הסיכוי שתסורבי.

טליה

תודה רבה על התשובה. שנית אתה יודע אם יש אפשרות לדבר עם מעשהו מההגירה לפני , כי ביקשתי הארכה מהסיבה שהם יצטרפו לטיול, לא פסלתי שום חוק כי הבקשה שלי היא עוד לפני שהתאריך יסתיים לי. אתה חושב לדעתך שהפקיד ההגירה לא יתן לי להיכנס לארצות הברית גם אם יש לי טיסה חזרה לארץ ואני עם המשפחה שלי?

cre

אני חושב ש 1. כדאי לוותר על הקרוז 2. אם את מתעקשת על הקרוז, כדאי לדבר לפני זה עם עורך דין לעיניני הגירה שמבין בויזות תייר והארכה שלהם חיפוש קצר בגוגל ייתן לך רשימה של כאלו שנמצאים בעיר שאת שוהה כרגע 3. הטיסה לישראל חזרה לא רלוונטית, גם לא זה שאת עם המשפחה שלך אם הויזה שלך תבוטל בגלל שהגיעה תשובה שלילית לבקשה שלך, הפקיד לא יוכל להכניס אותך גם אם הוא מאד ירצה. אי אפשר להכנס לארצות הברית בלי ויזה

טליה

איך אני יודעת אם התשובה היא שלילית או חיובית?

cre

בטופס האישור שקיבלת אחרי ששלחת את הבקשה כתוב מספר הבקשה שלך ואיך לברר מה סטטוס הבקשה. בכל מקרה, אם לא תקבלי אישור שהבקשה אושרה אל תצאי מארצות הברית לקרוז כי הסיכוי הסביר שלא תוכלי לחזור, כי הויזה שלך בוטלה - אם הגיעה תשובה שלילית, או כי עבר התאריך המקורי של השהייה שלך אם עדין אין תשובה

הדר

היי קיבלתי ויזה לחצי שנה מישראל ואני כרגע בארצות הברית נשאר לי עוד חודשים פה ורציתי לשאול אם אני יכולה לבקש הארכה שהות לעוד חצי שנה?

דורון

בבקשה שמלאת נתת כתובת לתשובה לשם תגיע התשובה למרות שלפי איך שתארת את מה שעשית בוודאות התשובה תהיה שלילית - אם לא הגשת את הבקשה לפחות 45 יום לפני סיום התקופה כפי שמתואר בהוראות - אם לא נתת מסמכים משכנעים לקשר שלך לישראל והוכחות - אם לא נתת הוכחות למה את צריכה להשאר יותר כמעט בודאות אפשר להגיד הבקשה תסורב והויזה של תבוטל יש שמועה, אגדה אורבנית אצל צעירים, בעיקר ישראלים, שאין בעיה, מי שרוצה להשאר יותר, יכול להגיש בקשה והוא יהיה חוקי עוד 3 חודשים. זה לא נכון זה לא עובד המציאות בדרך כלל שמי שמבקש זמן קצר לפני סיום האישור ובלי סיבה טובה, זה כנראה יהיה הביקור האחרון שלו בארצות הברית.

דורון

בהחלט תהיה לך בעיה אם כרגע את שוהה מעבר לתקופת האישור שלך המקורי ועוד לא קיבלת תשובה חיובית להארכה את שוהה בלתי חוקית אם תחכי בתוך ארצות הברית עד לתשובה והתשובה תהיה חיובית, תקבלי אישור רטרואקטיבית. אבל אם התשובה תהיה שלילית, או תצאי לפני קבלת התשובה, את בעצם עכשיו שוהה בלתי חוקית, ולכן ויזת התייר שלך מבוטלת. את לא תוכלי להכנס לארצות הברית. את צריכה לצאת לפני סיום התקופה המקורית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי