לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דבי

אזרחות אמריקאית בסן פרנסיסקו

שלום, אני אזרחית אמריקאית ועומדת להגיש בקשה לאזרחות אמריקאית לביתי על פי חוק הסבא. הגשנו את כל המסמכים וביקשנו ראיון בוורמונט. לשמחתנו הבקשה אושרה וקבענו תור לתחילת ספטמבר. לצורך הטיסה על ביתי התינוקת להוציא ויזה אמריקאית, אולם לצערנו השגרירות האמריקאית בתל אביב לא מקבלת בקשות לויזה בגלל המצב הבטחוני הנוכחי בארץ. בשל כך לא נוכל להגיע לוורמונט בספטמבר, והתאריך המוקדם ביותר (במקרה שנצליח להוציא ויזה בזמן) הוא רק בנובמבר. בנובמבר יהיה כבר קר מדי ולכן אנחנו רוצים להזיז את התור מוורמונט לסן פרנסיסקו. האם ידוע למישהו איך התהליך בסן פרנסיסקו? האם הם קשוחים במיוחד? האם יש מקום מרכזי שמחליט האם הבקשה מאושרת או לא, או שיתכן ואחרי שנשלח את הטפסים לסן פרנסיסקו ייתכן שלא ייאשרו לנו את הבקשה?

עמוס

הי דבי אשמח ללמוד מניסיונך בנוגע לבקשת אזרחות לביתי על פי חוק הסבא. האמת בסופו של דבר הצלחת לעבור ללשכה בסן פרנסיסקו? האם זה באמת משנה באיזה מקום עושים זאת? האם אני יכול לקבוע פגישה בכל מקום שארצה או שמא אני מוגבל באיזה שהיא צורה? תודה רבה, עמוס

איתמר

התהליך מאוד נוקשה וארוך בסן פסנרקו הייתי ממליץ לך לעשות את התהליך בפילדלפיה מאוד נוח שם אינטימי ומהיר אין קפדנות רבה בכלל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי