היי.. רוצה להוציא ויזה ויש לי כמה שאלות חשובות אשמח לעזרה
היי אני ליאור בן 28 מתכנן לסוע לארה"ב ללאס וגאס והבנתי שלהוציא ויזה זה לא פשוט ויותר גרוע תהליך לא ממש מהיר.. אני יש לי עבודה קבועה בישראל יש לי בית על שמי ורכב על שמי הבנתי שהדברים האלה יכולו מאוד לעזור לי אני פשוט לא יודע איך להתחיל את התהליך ומה בדיוק להביא כי על הטעות הכי קטנה פוסלים אותך שם... ניסתי לקחת חברות שיעזור אבל הכי פחות רוצים ויזה2אול הם רוצים ככה 179 ש"ח + 50 ש"ח על שירות מהיר+ 40 ש"ח על תשלום האגרה דרך הויזה שלהם (כי אין לי ויזה עולמית ואם הם ישלחו לי ועד שאני אשלם בדואר זה יקח עוד יום לפחות והמטרה שלי היא להוציא כמה שיותר מהר) אשמח לעצה אילו מסמכים בדיוק אניי צריך להביא? מה אני צריך לומר בראיון? ואיך קובעים תור מהיר אפילו עוד לחודש? תודה על העזרה
אז ככה. צריך: 1. דרכון. מוציאים במשרד הפנים. מן ספרון קטן כזה, עם התמונה שלך. 2. תלושי משכורת. כדי להוכיח שאתה עובד. 3. מכתב מהמעסיק, המציין כמה זמן אתה עובד. 4. אישורים שיש לך בית ורכב. 5. חבר טוב, שיעזור לך. צריך גם לקבוע תור לראיון, להגיע לבוש בצורה מכובדת, לדבר בצורה נאותה, להסביר בנימוס מדוע אתה רוצה לנסוע, ולפרט את קשריך האמיצים לארצנו הקטנה. אתה יודע מה?! במחשבה שניה, עשה זאת דרך חברה. גילה.