לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מירי

איך מוצאים ויזה למשפחה 3 נפשות

אני בעלי ובני בן ה23 רוצים לעשות טיול לארצות הברית רציתי להתחיל את תהליך המסמכים ואינני יודעת איך קובעים תור משפחתי אני צריכה לכל אחד בנפרד לעשות את התהליך? תודה רבה

בן

היי מירי, לאחר שמילאת ושלחת את טפסי ה-DS-160, את נכנסת לאתר של הזמנת התורים בכתובת: https://usvisa-info.com/he-il/selfservice/ss_country_welcome את יוצרת חשבון אחד עבור אחד מבני המשפחה ואז את מתחילה את התהליך לקביעת התור. באחד השלבים, לפני יצירת אגרת ה-MRV, יהיה לך אפשרות להוסיף בני משפחה נוספים. את ממלאת את הפרטים הדרושים של בני המשפחה הנותרים, יוצרת את אגרות ה-MRV, משלמת אותם ואז את קובעת תור בשגרירות לשלושתכם. אם את מסתבכת בהזמנת התור דרך האתר, את יכולה להתקשר למוקד הטלפוני של csc בטלפון: 03-7621694.

מירי

שלום בן כשהגעתי לשלם אגרה וקבוע פגישה אינני מוצאת אופציה לבחור ראיון בקונסוליה בירושלים "בחירת קונסוליה ‪ שימו לב: הנכם נמצאים באתר שרותי מידע וקביעת תורים לראיון ויזה של תל אביב. כל הפעולות שתעשו באתר זה, רישום לשרות משלוחים, תשלום אגרה וקביעת ראיון, קשורים לשגרירות האמריקאית בתל אביב. לאחר ביצוע תשלום האגרה ו/או קביעת מועד לפגישה לא ניתן יהיה לשנות את מיקום הפגישה לקונסוליה האמריקאית הכללית בירושלים. הקונסוליה האמריקאית הכללית בירושלים מספקת שרותי ויזה שלא לצרכי הגירה עבור מבקשי ויזה המתגוררים בעיר ירושלים, בגדה המערבית וברצועת עזה. השגרירות האמריקאית בתל אביב מספקת שרותי ויזה שלא לצרכי הגירה עבור ישראלים ונתינים של מדינות זרות המתגוררים מחוץ לתחום השיפוט הקונסולרי של ירושלים. שימו לב: אם הנכם מגישים בקשה לויזת הגירה עליכם להשתמש באתר של הקונסוליה האמריקאית הכללית בירושלים ללא קשר למקום מגוריכם. אם מבקש הויזה הנו ילד שגילו מתחת לגיל 14 או מבוגר מעל גיל 80, יש לקרוא את המידע המופיע ב"פטור מהתייצבות אישית" (פטור מהתייצבות אישית). בחר קונסוליה שבה ברצונך להגיש את הבקשה לוויזה" איך אני בוחרת ? תודה רבה

בן

היי מירי, קישור לאתר הזמנת תורים בשגרירות בירושלים: https://usvisa-info.com/he-ps/selfservice/ss_country_welcome

מירי

תודה רבה רבה על התשובה הזריזה והכוונה שירבו אנשים כמותך שלא מתעצלים ועוזרים לזלולת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי