ויזת הגירה לאחר נישואים
שם תוכן הודעה:שלום יש לי בן זוג ישראלי אמריקאי בעל אזרחות אמריקאית שכרגע מתגורר בארהב ואני בישראל, אנחנו מעונינים להתחתן אבל לא יודעים מה הדרך הטובה ביותר והמהירה ביותר , יש לציין שלי אין ויזה לארהב, היתה לי ל10 שנים והסתימה, השאלה היא אם הוא מגיע לפה לחתונה אזרחית כמה זמן הוא צריך להישאר בארץ ? תודה
שם תוכן הודעה: תודה על העזרה, איך כדאי להתחיל את התהליך, קודם מתחתנים ? או שאפשר במקביל למלא טפסים ? אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? אולי בעזרת עורך דין ?
קודם מתחתנים ?כן או שאפשר במקביל למלא טפסים ? למלא אפשר, אי אפשר להגיש אותם לפני שאתם נשואים אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? לא
קודם מתחתנים ?כן או שאפשר במקביל למלא טפסים ? למלא אפשר, אי אפשר להגיש אותם לפני שאתם נשואים אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? לא
כמה הערות 1. אתם יכולים להתחתן בכל מקום בעולם שהמדינה המקומית מכירה בנשואים, זה לא משנה איפה 2. אי אפשר להתחתן אזרחית בישראל, בישראל אפשר להתחתן רק חתונה דתית, כל הטקסים שעושים בישראל הם חסרי משמעות. 3. עצם החתונה לא נותנת לך שום זכויות בארצות הברית. 4. בעלך לעתיד לא צריך לגור בישראל בכלל. 5. אחרי החתונה (איפה שלא יהיה) בעלך יבקש עבורך ויזת הגירה, התהליך לוקח כמעט שנה. 6. אפשרות נוספת אבל בעיתית, את תסעי עם ויזת תייר לארצות הברית, תתחתנו, אחרי 60 יום לפחות , בעלך יבקש עבורך שינוי סטטוס לגרין קארד, יש עם המסלול הרבה בעיות, אבל הוא הכי מהיר.
שם תוכן הודעה : תודה..אז לצורך הענין אנחנו יכולים להתחתן בקפריסין, אני יחזור לארץ והוא לארהב, והוא עושה את התהליך בארהב, זה לא יהיה חשוד שאנחנו לא ביחד בתקופה של אחר החתונה ?..צריך לעבור ראיון..פה או בארהב ?
זה בהחלט אפשרי התוכנית שלכם תצטרכו להוכיח שאתם זוג אמיתי והתוכניות שלכם אמיתיות ולא רק למטרת הגירה אבל בהחלט זה לא יעורר חשד, ככה רוב המהגרים עוברים, אין דרך אחרת חוקית אחרת, זה מה שמערכת ההגירה דורשת מכם, נכון היה עדיף אם הוא היה גר בישראל איתך, אבל זה לא דרישה, יותר מזה, כל מהות התהליך זה איחוד משפחות, יש דרישה של דומיסליות, להוכיח שבעלך גר בארצות הברית. את הריאיון תעברי בישראל
שם תוכן הודעה:תודה, אם בן זוגי ישהה בארץ לתקופה זה יכול לקצר את התהליך ? מה זאת ויזת אירוסין ? היתה לי ויזה לארהב ל 10 שנים ונגמרה מאז פעמיים ניסיתי להוציא ויזת תייר וסורבתי, לא היתי אף פעם לא חוקית בארהב, אבל הייתי הרבה פעמיים , ביקרתי את בן זוגי.