לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טל

אשרת עבודה \ויזה

שלום, רציתי בבקשה לדעת אם לאישה יש מקצוע מבוקש,או שהיא מקבלת הצעת עבודה מחברה בארה"ב ואין לה אזרחות אמריקאית , מה קורה עם הגבר? האם הוא מקבל ויזה גם? כמובן כשהם נשואים, ומה זה אומר אם היא תרצה לקבל אזרחות בעתיד האם היא ואני ביחד נוכל לעשות זאת ? תודה רבה.

Dodo

טל שלום, מדוע לא לכתוב את השאלה בעברית. למשל כך: שלום. אני ואשתי אזרחים ישראלים, ללא אזרחות זרה. אם אשתי תקבל עבודה מחברה בארה"ב, האם גם אני אקבל ויזה? האם אשתי תוכל לקבל אזרחות בעתיד, ואם כן האם גם אני. תודה, טל. הודעה כזו תהיה ברורה הרבה יותר, ותקל על כולנו להשיב לך. יום טוב, Dodo.

ברק

1 אין דבר כזה מקצוע מבוקש בארצות הברית 2 אם האישה תקבל ויזה \ תושבות \ אזרחות הבעל יקבל ויזה מקבילה כשהאישה תקבל אזרחות גם הוא יקבל אזרחות רק קח בחשבון אם האישה תקבל ויזת עבודה הבעל יקבל ויזה, אבל לא יוכל לעבוד עם הויזה הזו ואין קשר בן ויזה לאזרחות

..

דבר נוסף ברק, באילו מקרים היא יכולה לקבל אזרחות על אם היא מקבלת אשרת עבודה?

ברק

1 אין שום קשר בן ויזת עבודה לאזרחות, שום קשר גם אם תגורו בארצות הברית במשך שנים רבות על ויזת עבודה לא תתקדמו אפילו מטר אחד לקראת אזרחות 2. כדי לקבל אזרחות אמריקאית, אתם תצטרכו לגור בארצות הברית במשך 5 שנים בתור תושבים (בעלי גרין קארד) 3. לקבל גרין קארד, אתם תוכלו או על ידי בקשה של המעסיק האמריקאי שלכם, או על ידי זכייה בהגרלה השנתית, או על ידי השקעה כספית או הקמת עסק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי