לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מאור

גרין קארד

ההורים שלי התחילו תהליך גרין קארד בשנת 2001 בטענה של אח/ אחות אזרחי ארהב. אחותה של אמא שלי היא "הסוכנת " שלנו כבייכול . עכשיו אחרי 14 שנה קיבלנו אישור (כן זה גם כולל אותי מתברר הבן שלהם ), זאת אומרת אפשר להמשיך את התהליך ואת החלק הקשה עברנו ; שילמנו אגרה , מילאנו טופס 260 ועכשיו השלבים הבאים שלנו זה להגיש טפסים פיננסים וטפסים "תומכים" (צבא , נישואין , דרכון , תעודות יושר וכו' .. ) . אני נתקעתי קצת עם עניין הטפסים הפיננסים . מישהו יכול בבקשה להגיד לי בידיוק מה אני צריך להגיש מבחינת טפסים פיננסים , זה הדבר היחידי שלא ברור לי שם . ועוד שאלה -אני הבנתי שלא חייב נוטריון בשביל המסמכים לגרין קארד ומספיק מתרגם מוסמך ? אם זה נכון אפשר לקבל המלצה למתרגם מוסמך? בעדיפות בירושלים וכמובן בעדיפות למישהו עם מחירים סבירים . תודה תודה תודה מראש .

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום מאור, מומלץ להיוועץ עם עורך דין העוסק בהגירה לארה"ב על מנת למלא את הטפסים הפיננסיים (Affidavit of support) בנושא גרין קארד לארצות הברית בצורה נכונה. נשמח לסייע לך בעניין. לגבי התרגום, את צודק שרשויות ההגירה לארה"ב אינם דורשות תרגום על ידי נוטריון של המסמכים. המשרד שלנו נמצא באזור פתח תקווה, אבל תוכל למצוא מתרגם באזור ירושלים. בברכה, יהושע פקס, עורך דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי