לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יעל

עו"ד לענייני ויזה ארה"ב באיזור חיפה והצפון

היי, שמי יעל בת 28. בצעירותי בין שנת 2008-2009 עבדתי בעגלות בארהב כתשעה חודשים על ויזת b1. לאחר שחזרתי לארץ קיבלתי מכתב שאומר שהויזה שלי התבטלה ואם אני רוצה אני צריכה לגשת להוציא ויזה חדשה. הבנתי שעוד עובדים מהחברה קיבלו מכתב כזה (כנראה עלו על החברה של העגלות ושלחו לעובדים שהיו אצלהם ברשומות). כעת אני רוצה לטוס לארהב לירח דבש ולהוציא ויזה חדשה. אני רוצה להוציא את הויזה עוד לפני החתונה.המשכורת שלי ממוצעת ואין לי חסוכות או פקדונות גדולים. אני רוצה להתייעץ עם עורך דין. האם צריך בקשת מחילה או פשוט לגשת להוציא ויזה (כי זמן רב עבר) ומה בעצם אומר המכתב שקיבלתי. אשמח להמלצה לעורך דין שמתמחה בנושא באיזור חיפה והצפון. אני לא מעוניינת לנסוע את הנסיעות האלה למרכז לשם כך. תודה!

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום יעל, קשה לתת תשובה חד משמעית ללא קריאה של תוכן המכתב שקיבלת, אולם בכל מקרה נראה כי (על פי המידע שמסרת) טרם הנישואים יהיה לך קשה להוכיח זיקות חזקות לישראל אשר ישכנעו את פקידי ההגירה בשגרירות ארה"ב לתת לך ויזה לארה"ב. עורך דין ג'יימי כהן ממשרדנו גר ליד עפולה ויהיה שמח לפגוש אותך באזור הצפון. תתקשרי בבקשה למשרד ותבקשי לקבוע פגישה איתו באזור מגוריו. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי