סירוב ויזה
לפני ימים אחדים קיבלתי טופס סירוב כחול בראיון לויזה, וזאת לאחר שסיפרתי כי בהיותי בצבא נפתח לי תיק על גניבה. יש לציין כי מאז עברו כמעט 10 שנים, העבירה התיישנה ונמחקה. הגשתי בקשה לויזה ביחד עם אשתי, שכן היא התקבלה ללימודים בארה״ב. היא בקשה ויזת j-1 ואני ביקשתי j-2. היא קיבלה מיידית את הויזה, ואילו אני נאלצתי לספק רישום משטרתי ותעודת שחרור מהצבא בטופס 221g. האם קיים סיכוי שלאחר שאספק את הטפסים הללו- לא אקבל את הויזה?
שלום שמואל, עקב הזמן הניכר אשר עבר מאז ביצוע העבירה, זאת בנוסף לזה שהעבירה אינה מהחמורות, נראה כי מירב הסיכויים שלא תהיה לך בעיה לקבל את הויזה לארה"ב. בהצלחה,
תודה על התשובה. ומה לגבי זמן המענה שלהם על הבקשה שלי? הגשתי את המסמכים שהם דרשו ממני לפני 10 ימים ועדיין לא קיבלתי תשובה. מה בדרך כלל פרק הזמן שבו מקבלים תשובה לאחר טיפול בטפסים? תודה רבה.
שלום, הבת שלי נוסעת למשלחת תלמידים כחלק מבית ספר (בת 15), היינו בשגרירות ולמרות שהציגה את כל המסמכים כולל אישור מבית ספר , וענתה על כל השאלות החליטו לתת לה טופס כחול , התלמידים שהיו לפניה קיבלו אישור לויזה. הנציגה לא הבינה כנראה נכון את מטרת הביקור כיוון שלא דיברה טוב עברית . עכשיו אנחנו צריכים לשלוח את המסמכים שביקשה (למרות שהצגנו לה אותם) תוך כמה זמן מקבלים תשובה על טופס כחול ? תודה