לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נתי

חידוש ויזה לאחר שהייה ממושכת אך חוקית

שלום, הויזה שלי פגה תוקף לפני לודש. לפני 8 שנים הייתי בארהב במשך קצת יותר משנה רצוף (חוקי ועם יציאות לקנדה בין לבין). הייתי מאז לפני שנהלמשך שהות של חודש בארה"ב. עכשיו אני באה לחדש וצריך לציין ביקורים אחרונים בארה"ב. את הביקור הארוך אני לא כ"כ זוכרת את משכו המדוייק. האם זה קריטי לציין בדיוק את מספר החודשים? או שטווח פחות או יותר מספיק? עד כמה הם פדנטית בנושא? והאם הביקור הארך יכול להיות לרעתי בהוצאת ויזה חדשה? למרות שכבר הספקתי להיות מאז שוב ולחזור והכל היה בסדר...

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום נתי, אם את לא זוכרת את משך הביקור המדוייק תוכלי לציין באופן כללי, אולם יש לזכור כי מסירת פרטים כוזבים בטופס בקשת ויזה לארה"ב עשוי להוות בעיה רצינית, לכן ההמלצה היא למסור פרטים מדוייקים ונכונים ככל הניתן. על פניו, היות והשהייה הארוכה הייתה לפני הרבה שנים, ויתר על כן לא היו לך בעיות בכניסות וביקורים אחרונים לארה"ב, לא צריכה להיות לך בעיה. אולם יש לזכור כי פקידי ההגירה לארה"ב מאשרים ויזה לארה"ב, על סמך התרשמותם על סמך המסמכים וראיון קצר, לכן קשה לצפות את החלטתם. בכל מקרה, אם תצליחי להראות כי יש לך זיקות חזקות לישראל, לכן הסיכויים שלך לשהייה לא חוקית או עבודה בארה"ב נמוכים, אין סיבה שלא תקבלי את הוויזה. בכל מקרה כדאי לך להיות מוכנה עם תשובה טובה לשאלה לגבי שהייה של שנה ברציפות בארה"ב לפני 8 שנים, באם השאלה כן תישאל על ידי פקיד הגירה בשגרירות. בהצלחה, יהושע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי