לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אמיר

סירוב ויזה b214

שלום קיבלתי סירוב בקבלת ויזה תייר לארצות הברית רציתי לבקר ולעזור לחבר שעבר שבץ מוחי. אני בן 32 זאת ההיתה הפעם הראשונה שאני נגשתי לקבל ויזה אני כבר 9 שנים גר עם בן זוגי ומנהלים משק בית משותף אני כרגע לא עובד ומתפרנס מהנכסים שיש לו ואני בעל רכב ומשפחה בארץ . ניגשתי עם מסמכים שמוכחים שאני הולך לבקר ולעזור לחבר לכמה שבועות פלוס מכתב מבן זוגי תלושים משכורת וחוזי דירות פלוס טופס מבית משפט שאנחנו מנהלים משק בית משותף קיבלתי סירוב שאומר שאין לי מספיק זיקה לארץ ושהם שחושבים שאני לא יעמוד בתנאי הויזה תייר המראיין לא אמר לי את סיבת הסירוב רק הגיש לי את הטופס המנוסח השאלה שלי לאחרונה הועברה לידי דירה ואני ובן זוגי הוצאנו תעודה שנקראת משפחה חדשה פלוס יש לי חבר מחול שאני רוצה לבקר הציע שהוא ימלא טופס I 134 שמבטיח שהוא אחרי אלי שם ושאני יחזור י. השאלה שלי יש טעם לנסות להגיש בקשה שוב עם ההוחכות החדשות או שכל עוד אין לי תלושי משכורת זה לא מספיק זיקה בשבילהם

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום אמיר, קשה לעיתים להבין את ההחלטות ושיקולים מאחורי ההחלטה של פקידי הגירה לארה"ב בשגרירות האמריקאית בישראל, בעת החלטה לגבי מתן ויזה לארה"ב. אכן, מקום עבודה קבוע מהווה אחד השיקולים המרכזיים בעת קבלת ההחלטה של פקיד ההגירה, אולם יש שיקולים נוספים. על פניו נראה כי יש לך הוכחות המראות קשר חזק לארץ וסיבה טובה לבקר בארצות הברית. לכן לדעתי, באם תוכל להוכיח שינוי בנסיבות ותביא את המסמכים הרלבנטיים, לאחר המתנה של 6 חודשים מאז החלטת הסירוב, אין מניעה לנסות לקבל ויזה לארה"ב פעם נוספת. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי