לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עדי בוארון

כניסה לארה"ב לאחר OVERSTAY

שלום רב, באוקטובר 2010 חזרתי מארצות הברית לאחר OVERSTAY של חצי שנה פלוס יומיים בערך.. ניסיתי לקבל ויזת סטודנט בתוך ארצות הברית וסורבתי. לאחר שחזרתי לישראל לאחר שנתיים (בשנת 2013) הוצאתי ויזת תייר חדשה- חשוב לציין כי כתבתי את התאריכים המדויקים של הכניסות והיציאות שלי. מאז השתנו הרבה דברים בחיי- התחתנתי, סיימתי לימודים, אני בעבודה קבועה כבר 3 שנים. עכשיו אני רוצה לבקר לטיול של חודש בארצות הברית יהיו לי בעיות בכניסה?

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום עדי, אם שהיית בארצות הברית פחות משנה ללא ויזה לארה"ב, אזי סירוב כניסה אוטומטי הוא לתקופה של 3 שנים בלבד, לכן לכאורה לא אמורה להיות בעיה מיוחדת. יחד עם זאת, הדרישה הכללית היא להוכיח זיקות חזקות לישראל אשר ישכנעו לגבי כוונה לחזור לארץ בזמן, בניוחד בכל האמור למי ששהה בעבר שלא כחוק בארצות הבירת. ממה שכתבת, נישואין, לימודים ועבודה קבועה נראה שיש קשר ברור לישראל, אבל ההחלטה לגבי מתן ויזת תייר לארה"ב נתונה בידי פקיד הגירה לארה"ב בשגרירות. בהצלחה,

עדי בוארון

שלום, יש לי ויזה חדשה כבר.. האלה היא לגבי הכניסה לארצות הברית האם שם יכולה להיות בעיה? ואם כן איך ניתן לטפל לפני כניסה לארצות הברית.

item.Author מנהל הפורום Removed

עדי, פקידי הגירה לארה"ב בביקורת גבולות בכניסה לארה"ב יכולים באופן תיאורטי שלא לאפשר כניסה, אבל ברגע שקיבלת ויזה בדרכון בשגרירות במדינת המוצא, צריך שיהיה להם סיבה מיוחדת, או חשש מבוסס. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי