ויזת תייר שאושרה סורבה
היי, לפני כשבועיים הייתי בקונסוליה בירושלים על מנת להוציא ויזת תייר לארה"ב. יש לציין שאני סטודנט שנכנס לשנה השלישית שלו בתואר, ושיוצא לחילופי סטודנטים בטורונטו. הייתי בראיון בקונסוליה, היה לי ראיון מאוד טוב עם הפקיד, הוא אמר לי שהויזה שלי אושרה! ושתיהיה לי נסיעה נעימה. כעבור שבוע אני מקבל מכתב שכתוב שנדרשת עבודה מנהלית ארוכה(221(g)) ובעצם לא קיבלתי ויזה. חשוב לי גם להדגיש שכאשר נכנסתי לבדוק את המצב שלי על ידי הDS160, כתוב לי שם שישנה עבודה מנהלתית ארוכה ואני צריך לפעול לפי הנחיות הקונסול בראיון(שאמר שקיבלתי ויזה). ניסיתי לשלוח מייל לקונסוליה והם לא ענו לי (עבר שבוע), ניסיתי לשלוח מייל לשגרירות בתל אביב, והם רק נתנו לינק לאתר של איך ליצור קשר עם הקונסוליה (וכמובן שאין שם דרכי קשר עם הקונסוליה בשביל ויזת תייר). ונוצר מצב שאני אמור לטוס בשבועיים הקרובים ואין לי מושג מה עליי לעשות, כי אני לא מצליח ליצור קשר עם אף גורם שקשור לנושא. אשמח לעזרה אם יש לך רעיון מה אפשר לעשות. תודה רבה!
שלום רון, ייתכן כי הפקיד אישר אותך לקבלת ויזה לארה"ב אולם לאחר בחינה של המסמכים שינה את דעתו, כמו כן ייתכן כי מדובר בעניין טכני שתוכל לתקן בקלות, סעיך הדחייה הנ"ל הוא כללי ויכול להעיד על סיבות שונות לדחיית בקשה לקבלת ויזה לארה"ב. בהצלחה,