לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אופיר

בקשה לויזה בפעם השנייה

סורבתי לויזה אתמול, לטענתם לא הראתי ראיות מספקות לחזרה לארץ. הגעתי לראיון, היא שאלה אותי אם אני טסה לבד, עניתי שכן, ושאני טסה לביקור משפחתי, רשמתי גם את פרטי האיש קשר, אני לא רשומה ללימודים אבל עובדת בעבודה מסודרת עם משכורת חודשית, הבאתי גם אישור העסקה מהעבודה, בנוסף לכך הבאתי איתי טופס לבדיקה בבית חולים בארץ לאחר ניתוח שעשיתי, שאני מחויבת להגיע אליה כי כבר שילמתי. ועדיין סורבתי. היא לא נתנה לי אפילו להציג את המסמכים שהבאתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי לנסות שוב מכיוון ואני באמת נוסעת רק לביקור משפחתי של שלושה שבועות, ואם כן להגיש כבר עכשיו בקשה נוספת?

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום אופיר, פקידי ההגירה לארצות הברית בשגרירות האמריקאית בעלי סמכות לקבל החלטה בנושא ויזה לארה"ב כתייר. ההחלטה שלהם בהחלט יכולה להיות שרירותית לעיתים, כפי שאת מתארת, אבל אין הליך ערעור. את יכולה להגיש בקשה חדשה, אבל האמת שאם אין שינוי מהותי בנסיבות אזי הסיכוי לקבלת החלטה חיובית קטן. ההמלצה היא להמתין תקופה משמעותית, לכל הפחות חצי שנה, טרם הגשת בקשה חדשה לוויזה כדי שיהיה אפשר להראות שינוי בנסיבות. בהצלחה,

אופיר

ועוד שאלה אחת, במידה ואני מגישה בשנית, הם רואים במערכת כאשר אני מגיעה לראיון שכבר סורבתי בעבר ולמה?

item.Author מנהל הפורום Removed

התשובה היא כן. הם יראו במערכת הממוחשבת שהגשת בקשה קודמת לקבלת ויזה לארה"ב אולם סורבת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי