לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלי

ויזת עבודה

שלום לכולם , אני עובד בחברת hp במשך 3 וחצי שנים ,במהלך שנים אלה עבדתי עם לקוח פרטי של החברה והוא הציע לי לעבוד אצלו . אחת הסיבות שאני שוקל הגירה לארה״ב היא חברה שלי שאנחנו ביחד למעלה משנה (היא אמריקאית) בדקתי את האפשרויות העומדות בפניי ...המטרה הסופית כמובן היא חתונה איתה מה שיזרז את עיניין הניירות. השאלה שלי היא כזו , משום שאני לא רוצה לעזוב את מקום עבודתי שנמצא בישראל בשביל להגר לארהב להתחתן , ולהיות ללא הכנסה כלל, האם ישנה אפשרות לקבל אישור עבודה זמני , שאעבוד עם הלקוח הפרטי ? ובוא זמנית להגיש את המסמכים לגרין קארד ...

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום אלי, נראה כי האופציה הטובה ביותר עבורך תהיה ויזת נישואין לארה"ב. האפשרויות לקבלת ויזת עבודה לארצות הברית מצומצמות, אבל דרך בת זוג אזרחית ארצות הברית, בהחלט ניתן להגר לאמריקה. הנישואים יכולים להיערך בקפריסין, או כל מקום אחר בהם יש אפשרות לנישואים אזרחיים. לאחר הנישואין אשתך יכולה להזמין אותך מארצות הברית אליה, אבל אתם צריכים לקחת בחשבון כי ההליך של ויזת נישואין לארה"ב לא קצר, עשוי להימשך כשנה. בברכה,

אלי

אשאל שאלה נוספת , במידה ואני והחברה שלי מתחתנים בקפריסין , האם בזמן הזה היא תוכל לחזור לארהב ואני יהיה בישראל להגיש בקשה לגרין כארד?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי