ויזה לישראלית בלי כל קשר משפחתי לאמריקה.
שלום. אם אני בן אדם צעיר ללא הורים אמריקאים וכל קשר לאמריקה ואני רוצה לטוס לארצות הברית במיוחד לניו יורק אך ורק למטרת טיול. חייב ויזה נכון? אם צריך למי אני פונה בישראל? יש לי סיכויים טובים לקבל ויזה? יש לי עוד שאלה- אם אני מתחתנת עם עם אמריקאי בארץ אני יוכל בעתיד לבקש ויזה כי התחתנתי עם אמריקאי? תודה רבה מראש!!!
שלום חן, כן, ישראלים אשר מבקשים לבקר בארצות הברית כתיירים מחויבים לקבל ויזה לארה"ב מראש. בקשה לקבלת ויזה מגישים בשגרירות האמריקאית בישראל. הוויזה מוענקת על סמך התרשמות פקידי הגירה לארה"ב כי את לא תעבדי בארה"ב\ אלא תבקרי כתיירת בלבד. פקידי הגירה לארה"ב גם מעריכים את סיכויים שלא תישארי באמריקה מעבר לתוקף האשרה. מומלץ להביא הוכחות להראות את הקשר החזק שלך לישראל לשכנע כי תשובי לכאן. הוכחות לזיקה לישראל כוללות מקום עבודה, לימודים, קשרים משפחתיים, נכסים וכל הוכחה אחרת אשר מלמדת על קשר לארץ וסיבה לשוב לישראל בזמן. הליך קבלת הוויזה כולל הגשת טופס בקשה וקיום ראיון בשגרירות. כמו כן, נישואים לאזרח ארצות הברית מעניקים אפשרות להגר לאמריקה ולקבל גרין קארד ובהמשך אזרחות אמריקיאית, על סמך קשר זוגי עם אמריקאי. בברכה,
תשובה מספקת. כבר כמה זמן חיפשתי את המקום לשאול את זה. תודה רבה!