לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נחניאלי פקס

ויזה לארצות הברית לאחר חתימה שחורה

לפני 8 שנים הייתי נשוי בנישואים פקטיבים לאמריקאית נישואים לא צלוחים ולאחר מכן גורשתי ארצה עם חותמת שחורה לעשר שנים היום אני נשוי בעל עסק המונה 6 עובדים בית על שמנו שקועים בארץ עכשיו לפני תום העונש אנחנו רוצים לטוס לחופשה בארצות הברית מה הסבירות לקבלת ויזת תייר למישהו כמוני עם חותמת שחורה לפני שעברו עשר שנים ? יש טעם להגיש? והאם זו אותה פרוצדורת רגילה להגשה ? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום רב, על פי תיאור המקרה שלך תצטרך בוודאי לבקש בכל מקרה אישור מיוחד להיכנס אל ארצות הברית כתייר (Waiver) אם אתה רוצה להיכנס לארה"ב באמצעות ויזת תייר טרם חלוף 10 שנים. קיימת שאלה האם הבקשה שלך להיכנס אל ארה"ב נדחתה עקב הונאה או לא. אם זה הונאה, אז לא יעזור להמתין מעבר ל- 10 שנים, כי איסור הכניסה הוא לתמיד. אם לא הונאה, אז אחרי 10 שנים תוכל להיכנס באמצעות ויזת תייר לארה"ב, בכפוף לבדיקות הרגילות, אבל לפני חלוף 10 שנים תצטרך לבקש את הפטור (Waiver) אצל פקידי הגירה לארה"ב בשגרירות האמריקאית בישראל. נשמח לסייע לך בהליך ולשמוע את הפרטים הספציפיים. בברכה,

נדב

ויזת תייר לארה״ב לאחר חתימה שחורה לפני 10 שנים שהיתי בארה״ב במסגרת עבודה בעגלות כאשר ברשותי אשרת ויזה B1 באותה השנה יצאתי ונכנסתי שוב לארה״ב ושם החליטו לסובב אותי ארצה בטענה שהויזה אינה תאמה את השהות שהייתה לי בארה״ב. כאמור הייתי חייל משוחרר וזו הויזה שהוצעה לי על ידי החברה ששלחה אותי, כשניחקרתי שאלו אותי על המנהל של החברה שהוא גם היה חתום על האשרה שהייתה לי (מסתבר שהוא היה בהליכים משפטיים שם וזה נקשר אליי אוטומטית) הסברתי וזה באמת מה שהיה כי לי הובהר שהויזה תואמת את מטרת הביקור שלי בארה״ב ושאוכל להיות בראש שקט. ובכל זאת שלטונות ההגירה החליטו לתת לי חותמת שחורה ועד 5 שנים אוכל להוציא שוב ויזה, רק שלצערי ניסיתי לפני שנתיים כאמור 7 שנים חלפו וסורבתי וגם השנה אחרי 10 שנים שוב לא נתנו לי. השאלה מה אוכל לעשות? היום אני כבר אדם בוגר עם עבודה ולימודי תואר שני. סיבת הביקור שלי היא שליחות במסגרת משלחת של הפדרציה היהודית של הסוכנות היהודית והרצון שלי הוא לפתוח דף חדש עם ארה״ב. האם אוכל לקבל ויזה ומה ההליך שכדאי שאנקוט בו?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי