לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מרק

הארכת ויזת B2 בארה״ב

אהלן, אני בן 30, בביקור ראשון בארה״ב, כרגע מטייל בארה״ב עם ויזת B2 כבר 5 חודשים, אחרי שקיבלתי אישור ל-6 בכניסה. אני מעוניין לבקש הארכה של הויזה לחצי שנה נוספת, בעיקר כדי לטייל באביב בשביל ה-PCT בחוף המערבי. הבנתי שכנראה אין לי ״סיבה״ מוצדקת להישארות ע״פ ההגדרות של הרשויות, קשר לישראל יש לי איך לגבות במסמכים (בעלות על נכס בארץ, אמצעים מספיקים בחשבון הבנק, כרטיס חזור בחודש יוני). אני מודע לסיכונים - דחייה משמעותה איבוד הויזה ל-10 שנים ובעיות אפשריות בעתיד. האם נראה שיש לי סיכוי סביר? האם יש מסמך נוסף שכדאי לי לנפק? אם אצא מארה״ב במועד המקורי לחודשיים-שלושה, יש סיכוי בכלל שיאשרו לי כניסה מחדש? תודה למגיבים!

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום מרק, להערכתי לא כדאי להגיש בקשה להארכת ויזה לארצות הברית, כי באמת אין לך סיבה מיוחדת או נסיבות יוצאות דופן אשר יצדיקו מתן הארכת ויזה מבחינת רשויות הגירה לארצות הברית. נראה כי עדיף לך לצאת את ארצות הברית לתקופה משמעותית יותר ואז לחזור. ההמלצה שלי היא להישאר מחוץ לשטח ארה"ב חצי שנה ואז לשוב כתייר. הבעיה היא שכל פעם שאתה עובר בביקורת גבולות נציג רשות ההגירה לארה"ב עשוי לעשות בעיות ואף לסרב כניסה לשטח ארצות הברית. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי