לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מור

סיכוי לקבלת ויזה

שלום רב. שהייתי בארהב כשנה ושלוש וכמו כן הגשתי מסמכים למחלקת ההגירה על מנת להאריך את שהייתי וקיבלתי תשובה חיוביות. באוגוסט האחרון חזרתי לארץ וכחודשים לאחר מכן ניסיתי להוציא ויזה אך סורבתי מפני שלא הוכחתי קשרים חזקים לארץ. יש לי ראיון נוסף בעוד כשבוע. כחצי שנה מאז חזרתי לארץ וכארבע חודשים מאז ניסיוני הקודם להוצאת ויזה. רציתי לדעת מה הסיכויים שלי לקבל ויזת תייר - אני סטודנטית שנה ראשונה, ועובדת בעבודה כ 3 חודשיים והשכר הממוצע בה הוא 4000 (משרת סטודנט), אני מתכוונת לעשות טיול קטן בפסח עם אבי. תודה, מור

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום מור, נראה כי הסיכוי שלך לקבל ויזה לארה"ב על ידי פקידי הגירה לארצות הברית בשגרירות האמריקאית לא גבוהים. ראשית, ההמלצה היא להמתין 6 חודשים לפחות טרם הגשה של בקשה נוספת. שנית, את לא עובדת הרבה זמן במקום העבודה. שלישית, מהניסיון שלנו זה לא תמיד משכנע לומר שאת סטודנטית, אלא מסתכלים יותר על מקום עבודה קבוע ושכר גבוה כאינדיקציה מבחינתם לחזרה לישראל. מצד שני, העובדה כי את מבקשת לצאת לטיול משפחתי עם אבא שלך עשוי לסייע. בסופו של דבר מדובר בהחלטה של אותו פקיד הגירה בשגרירות, לכן חשוב לנסות לעשות רושם טוב ולנסות לשכנע כי אין חשש מצדך לשהייה לא חוקית בארה"ב. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי