טעות במילוי טופס D160
שלום רב , מילאתי טופס D160 באופן עצמאי ולאחר שאישרתי אותו אלקטרונית גיליתי שעשיתי טעות במילוי הפרטים על ארץ הלידה שלי שממנה באתי לפני עשרות שנים . אני נמצא כעת לפני שלב של תשלום 640 ש"ח עבור הויזה . ניסיתי לברר האם ניתן לתקן את הטעות והבנתי שלא ניתן . אך בכל זאת ניתן לתקן את הטופס ? האם כדאי לשלם את הסכום עבור הויזה , לקבוע ראיון ולציין שם שטעיתי ? והאם יש סיכוי שבגלל הטעות הזו אקבל דחית בקשה ? הבנתי גם שיש חברות שמתעסקות בהוצאת ויזה והן בסידור מסויים כן יכולות לתקן ואם כך למה אני לא יכול לתקן באופן עצמאי ? אודה על העזרה בעניין זה
שלום מוני, רשויות ההגירה לארצות הברית קפדניות, לכן לא כדאי להסתבך שלא לצורך. היות ולא שילמת את האגרה ולא נקבע לך תור לראיון בשגרירות, אנו ממליצים פשוט למחוק את הבקשה והתחיל מחדש תוך מילוי הטופס מחדש עם הפרטים הנכונים. בברכה, יהושע פקס, עורך דין
לי קרה אותו מקרה רק שכבר שילמתי ומחר הריאיון. האם זה קריטי? במקום ארץ לידה צרפת מופיע ישראל.
שלום רב לכבוד עו"ד יהושע פוקס. מה שנותר הוא איך מוחקים את הבקשה ? ישנו איזה שהוא תהליך שאני צריך לבצע ? איך נכנסים לזה ואיך מוחקים ? אני אנסה בינתיים לראות איך עושים זאת בתוכנה אך אשמח לקבל איזה שהוא תהליך זרימה לאופן שניתן למחוק. תודה על העזרה ואלף תודות על הטיפ .