כניסה שנייה באותה שנה לארה"ב
אהלן שלום! אני שוהה בארה'ב החל מנובמבר 2015 ועד סוף אפריל 2016 על ויזת תייר. כלומר כמעט 6 חודשים שזו האשרה שקיבלתי בכניסתי בנובמבר. יש לי ויזה תקפה בדרכוו ואני מעוניין לחזור ולבקר בארה'ב בחודש אוגוסט כלומר כמעט 4 חודשים לאחר יציאתי. האם יכולה להיות בעיה עם הכניסה באוגוסט? האם אני אקבל שוב ויזה ל6 חודשים או אולי פחות. אשמח לשמוע את דעתכם! עדי
שלום עדי, כדאי שיהיה לך הסבר לגבי שהיות ארוכות בשטח ארצות הברית כתיירת. בכל אופן ההחלטה היא בידי פקידי הגירה לארה"ב בביקורת גבולות בעת כניסה לארה"ב. מומלץ להביא מסמכים והוכחות שמראות כי את באמת תיירת, מקומות שביקרת וטיילת וכדומה. אין מניעה שלא תקבלי כניסה נוספת ל-6 חודשים, אבל קשה לצפות מראש את ההחלטה בעניין. מדובר ברושם האישי והחלטה של פקידי ההגירה במקום. אם יעלה חשד כי את עבדת לדוגמא עלולה להיות בעיה. בכניסה השנייה כדאי להגיע מצוידת בהוכחות לגבי מקום עליו את הולכת, כרטיס חזור ותכנית לגבי השהות בארה"ב. בברכה, יהושע פקס, עורך דין
עדי היי, מסקרן אותי ליד האם חזרת לארה״ב? ואם כן אז איך היה תהליך הכניסה השניה? זה בדיוק המצב שאני נמצאת בו והייתי רוצה איך להכין את עצמי נכון.