לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דודי

קבלת משכנתא לנכס בגרמניה

שלום וברכה, אני מתעניין לגבי רכישת נכס מניב בגרמניה, אני אזרח ישראלי, ומעוניין לדעת כיצד אוכל לקבל משכנתא מהבנק הגרמני, הרי אין לי שם חשבון בנק וזרימה של כספים וכל זה, או משכורת בגרמניה, אז מדוע שהבנק ייתן לי משכנתא, על מה הוא יסתמך? האם הבנק שם ייתן לתייר משכנתא? שאלה נוספת, בהנחה שהוא ייתן משכנתא, עד איזה גובה מימון אני אקבל? 50 אחוז או 70 או 75? שאלה נוספת, נגיד שהנכס המוצע הוא בסכום לא גדול, נגיד 100,000 יורו, 70,000 יורו (אם יש כאלו דברים, אני רוצה בתחילה לנסות על נכסים לא יקרים כמו דירה קטנה וכאלה, ואח"כ לראות הלאה) גם אז ניתן לקבל משכנתא או שיש מינימום שווי נכס שעליו ניתן לקבל? תודה מראש על התשובות.

עו"ד ד"ר יובל חן www.henadvoc

דודי שלום התשובות לשאלות שלך נתונות להחלטת הבנק והן במישור הפרטי של חופש החוזים. יחד עם זאת ומניסיון בליווי משפטי של מאות רכישות דירות בגרמניה ועשרות רבות של רכישות נכסים מסחריים, סיכוייך טובים לקבל משכנתא לרכישת דירה בגובה של 50%-60 מערך הדירה, ללא קשר למחיר מינימלי, גם אם אתה אזרח זר ולא תושב גרמני. לקוחות שלי קיבלו משכנתאות גם על דירות שרכשו בסך של 40-50,000 אירו. באשר לרכישת נכסים מסחריים, הרי שכאן משחק המיקום, השוכר, טווח השכירות תפקיד משמעותי. לדעתי, ניתן יהיה לקבל בסביבות ה 60-75%, כאשר הביטחון היחידי לבנק זה הנכס עצמו. לפרטים נוספים, אתה מופנה לאתר האינטרנט שלי www.henadvoc.com

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נדל"ן מניב בגרמניה