בירור לגבי חברות ניהול גרמניות ברכישת דירה להשקעה בברלין
שוקלת לרכוש דירה להשקעה בברלין אך כל סוגיית ניהול הנכס מטרידה אותי. ברמה התפעולית כמה שליטה יכולה להיות לי על הנכס כאשר אני מנהלת חיים פה בארץ ?עד כמה משתפת חברת הניהול בקבלת ההחלטות שלה בנוגע לנכס, תיקונים בדירה,החלפת דייר בעת הצורך ,לאיזה רמת תקשורת אני צריכה לצפות מחברת הניהול ? האם יש דרך התנהלות שבה אוכל לקבל מקסימום שליטה על הנכס שלי? תודה,מיטל
שלום מיטל. דווקא סוגיית הניהול היא הסוגיה הפשוטה ביותר. כמעט לכל בניין בגרמניה קיימת חברת ניהול חיצונית, אשר משכירה את הנכס, גובה כספים ומבצעת התחשבנויות. ליוויתי מאות רבות של עסקאות לרכישת דירות בברלין. כמעט ולא נתקלתי במקרה שלקונה היה אי נחת מחברת הניהול. צרי עמנו קשר טלפוני ואולי אוכל להבהיר לך את הסוגיה ביתר שאת 9929990 04.
היי יובל, יותר מאשמח לשוחח טלפונית ואפילו להגיע לפגישה . אבל לפני זה ,יש אישיו שמטריד אותי יותר מכל וזה התקשורת שלי כבעלת דירה מול חברת הניהול ,הן במובן של שפה והן במובן התפעולי ,מהנסיון שלך-איך זה בא לידי ביטוי ? תודה מראש, מיטל
המשכיר מקבל מחברת הניהול דו"ח חודשי או רבעוני קבוע, ממנו עולה באופן די ברור, מהם ההוצאות וההכנסות. לרובם הגדול של מאות המשקיעים שליוויתי ברכישת דירות בגרמניה לא היו עימותים חברת הניהול.