לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בת חן

תשלום למשפחתון עירייה בגין חודשים יולי-אוגוסט

שלום רב יש לי תאומים בני שלוש שנמצאים במסגרת משפחתון של עיריית אשדוד המוכר גם ע"י התמ"ת. כל חודש יולי, עוד מלפני תחילתו הרשמית של מבצע צוק איתן, בשל התרעות בעיריית אשדוד קצת לפני שהטילים הגיעו גם אלינו, נאלצתי לשבת עם הילדים בבית. התשלום עבור יולי ניתן למטפלת מראש והתשלום על אוגוסט עומד לצאת כל רגע. למעט ימים ספורים, שעשיתי מאמץ למצוא סידור לילדים כדי לעבוד, מרבית יולי היתי בבית, הפסדתי ימי עבודה והמטפלת ידבה בביתה בתשלום. משיחה עם רכזת מדור משפחתונים של העירייה נאמר לי שאת הכסף בכל מקרה אני אמורה לשלם ולכשיסתיים המבצע ויתקבלו החלטות אס אקבל כסף מהמדינה- אין לי מושג איך וכיצד ומתי בדיוק זה יקרה. מדוע עליי אם כך לשלם למטפלת בזמן שאינני מקבלת משכורת בעצמי? האם היא צריכה לקבל גם את כספי וגם סיוע מהמדינה ואני צריכה לחכות להחזר מהמדינה? ומה לגבי אוגוסט? לא ברור לי מלכתחילה למה עליי לשלם על אוגוסט כשממילא אין מסגרת ואני צריכה למצוא סידור אחר בתשלום לילדים ועוד יותר עכשיו כשנוצר מצב שגם ביולי לא הייתה מסגרת? למה אני צריכה לשלם על שני ילדים ולהיקרע ולהיחנק כאשר אין מסגרת לא ביולי ולא באוגוסט??? האם אני יכולה לפחות לבטל את השיק של אוגוסט? נא תשובתך בהקדם, תודה!

אמיר שושני

כפי שכתבתי עשרות פעמים בעבר, עמדתי הפוכה לחלוטין לעמדתה של מי שדיברת איתה שאינני יודע מה תפקידה ומה סמכותה. על פי השקפתי את זכאית בהחלט לבטל את השיק של אוגוסט ולהודיע לגננת הנכבדה שאתם זוקפים את השיק המבוטל על חשבון יולי, בו הגן לא עבד. שהגננת תואיל ותפנה למדינה ותקבל את הפיצוי על הימים שהיא לא עבדה, בין אם זה היה בגלל המלחמה ובין אם זה היה מטעם אחר. אותך זה לא צריך לעניין. אני רק מציע לך, לפני שאת בבטלת את השיק, לוודא שהוא היה "למוטב בלבד", שכן אם הוא לא היה למוטב בלבד ואם הוא עבר לצד ג', ביטולו עלול להיות בעייתי.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חרבות ברזל - זכויות משפטיות