מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין
גן פרטי
המשך- לא פיירי כי ההיגיון אומר שזה התזרים הנכון. ההורים יושבים בבית מקבלים שכר כרגיל הגנים משלמים לעובדות והכל בא על מקומו. זה מאוד מסבך את העיניין כיוון שבכספים שקיבלתי מהורים עבור יולי שילמתי משכורות לעובדות על יוני. ועכשיו כבר הגענו לאוגוסט בחודש זה עדיין לא שבנו לשיגרה ועדיין אני מחוייבת על פי חוק לשלם משכורות לעובדות על יולי. שבמקרה שלי אין לי בכלל הכנסה כל החודש.
אסתר שלום, אני מבין את המצוקה שאת כותבת עליה. אני מבקש שתזכרי שאני לא קובע את מדיניות הממשלה, אלא רק כותב לאנשים מהי המדיניות שעליה אני לומד כמוך, ואיך עליהם להתנהג, על פי אותה מדיניות. כמובן שיש טעם במה שאת כותבת, בדיוק כפי שיש טעם גם בדעה ההפוכה. העובדה היא שהממשלה, באופן עקבי, נוקטת בעמדה הפוכה לעמדה שאת מציגה, וכל עוד עמדת הממשלה היא כפי שהיא, צריכים הצדדים להתנהג על פיה, כיון שאחרת כולם ניזוקים. אם את תקבלי מההורים את הכסף לא תוכלי לקבל ]יצוי מהממשלה. ההורים לא יוכלו לקבל פיצויים, וכולם יידפקו. אם כולם מתנהגים על פי המדיניות שקבעה הממשלה ניתנים פיצויים לחלק מהאזרחים (תמיד לחלקם ואף פעם לא לכולם), ואז הנזק הכללי קטן יותר. צר לי, אבל זה המצב.