מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין
החזר כספי צוק איתן
אמיר שלום הגן הפרטי שאליו אני שולח את ילדי היה סגור בחלק מימי המבצע ובחלקם עבד חצאי ימים בפנייתי לבעלי הגן טען כי איני זכאי להחזר כספי כיוון שמקום עבודתי שילם עבורי את ימי העדרותי האם יש ממש בדבריו או שאין כל קשר בין מקום עבודתי להחזר לו אני זכאי בשל אי קבלת שירות שעבורו שילמתי? בנוסף בחוזה שנחתם ביננו בתחילת השנה ציין בעל הגן כי שנת הלימודים תשע״ד תסתיים 16 ימים לפני תחילת שנת הלימודים תשע״ה בעלי הגן פרסם את מועד תחילת שנת הלימודים במפורש אך כאמור את סיומה לא ציין אך חילק לוח חופשות בו ציין כי מועד הסיום הוא 10.8.14 כאשר מופיע כי תחילת השנה החדשה היא 27.8.14. בסופו של יום קבע משרד החינוך כי שנת הלימודים תשע״ה תחל בתאריך 1.9.14 ועל כן מהמשתמע מהחוזה שנת הלימודים תשע״ד היתה. צריכה להסתיים ב 15.8.14. כאשר הפנית את תשומת לבו של בעלי הגן לסעיף זה בחוזה טען כי אין מדובר בהפרת חוזה אלא טען כי זה שהשר החדש החליט לשנות את מועד פתיחת שנת הלימודים אינו מחייב אותו. האם מדובר בהפרת חוזה ? האם אני זכאי לפיצוי עבור חמישה ימים בהם בפועל הגן לא עבד ונאלצתי לחתום על ימי חופשה?
שלום אופיר. אתה צודק בשתי הטענות שלך. לגבי הטענה הראשונה, כתבתי על כך הרבה פעמים בפורום הזה, וקיצורם של דברים הוא שאם הגן לא פעל - מגיע לך החזר, ואין זה עניינו של הגנן/גננת האם אתה קיבלת פיצוי על היעדרותך מהעבודה. לעניין השני - גם כאן אתה צודק אם הניסוח היה כפי שכתבת.