לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורית פרץ

תשלום עבור אוגוסט צוק איתן

שלום רב הבת שלי בגן של משרד התמת אין להם מרחב מוגן בכלל בגן שלא לדבר על ממד חודש יולי אוגוסט הגן לא גבה כסף עבור לימודים שכן הייתה לחימה אבל עכשיו משהתחילה שנת הלימודים בגן דורשים תשלום על חודש אוגוסט למרות שלא היה גן והייתה לחימה ולמרות שבכל מקרה הם לומדים רק שבוע במהלך חודש אוגוסט. זכור לי ששמעתי שהחזרי םעל גנים ממשרד התמת מקבלים גם על יולי וגם על חודש אוגוסט. אשמח לדעת אם מה שהם דורשים זה חוקי וכהוראת משרד התמת או שמנוגד. תודה

אמיר שושני

שלום אורית, כפי שכתבתי כאן מספר פעמים, יש הבדל עקרוני מאוד מהותי בין מה שמגיע לגן מהמדינה, לבין מה שמגיע או לא מגיע לו מכם, ההורים. במישור היחסים של הגן עם ההורים, קובע ההסכם של הגן עם ההורים. על פי ההסכמים שאני ראיתי, הגן התחייב לתת לילדים מקום ופעילות, ובתמורה קיבל מההורים כסף. על פי רוב, הגן מקבל כסף על חודש אוגוסט, כולו או חלקו, למרות שהגן אינו פועל. מכאן נובעת התשובה: לגבי הימים שהגן היה אמור לקבל כסף, בלי לעבוד - מגיע להם כסף. לגבי הימים שהגן היה אמור לקבל כסף ולפעול, הרי אם הוא לא פעל, לא מגיע לו כסף. מהתיאור שלך מסתבר שכנראה מגיע לגן לקבל מכם כסף עבור חלק מאוגוסט שבו הגן היהאמור לקבל כסף בלי לפעול, אבל לגבי הימים שהגן היה אמור לפעול, אם הוא לא פעל לא מגיע לו כסף.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חרבות ברזל - זכויות משפטיות