ניר רגב

אישור יחידה לטיסה לחול

שלום אני טס לחול ביום חמישי 10/10 בשעת ערב. משרת בצו 8 כל השבוע, בעיקר בלילות, עד 10/10 בשעת אחהצ. לכן, 10/10, יום הטיסה אני עדיין צו 8 וגם יוצא מהארץ. איזה סוג אישור אני צריך להציג ? מה זה אישור מפקד/יחידה ? יש נוסח מומלץ ? תודהי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום ניר, את האישור לא תתבקש להציג - אלא עליך להסדיר את הנסיעה לחו"ל מול גורמי הצבא והיחידה. הדיווח של משטרת גבולות יהיה לגורמי הצבא ולכן חשוב לוודא שביחידה מוזן סוף למילואים ושיודעים על טיסתך לחו"ל. ככל ויהיה בידך מסמך מגורם צבאי - אין נוסח מומלץ (מסמך אינו נדרש אך תמיד טוב שיהיה ליתר בטחון).