גאסטון ליבוביץ

אני צריך לצאת לחו״ל אבל עדיין מופיע בצו 8 למרות שאני בבית, מפקדים לא עונים לי או לא זמינים

אני צריך לצאת מי הארץ עקב אירוע משפחתי אבל עדיין מופיע בצו 8 למרות ששוחררתי מי מילואים בגלל בעיה רפואי. המפקדים שלי לא ענו לי בהודעות, אפילו לא ניסו להתקשר אליי או לרופא יחידה כשהגשתי כל הטפסים בשביל שישחרר אותי…..מותר לצאת למרות שאני מופיע בצו 8 בכל זהות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום גאסטון, מציע לך לפנות ליחידה ואם לא עונים שם אז למוקד קצין המילואים הראשי או לפניות הציבור של צה"ל. בהצלחה