לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מתן פולק

מס הכנסה במקרה ספציפי

אני קטין, מתעסק עם מספר השקעות בחו''ל ומניב רווחים. עד כה על החלק הזה בעיסוק שלי דיווחתי מיסים בעזרת ההורים שלי, אני מעלה הילוך גם בעסקים בחו''ל ובעוד שני פרויקטים בארץ הפרויקט הראשון בארץ, על הפרויקט הראשון בארץ איך ראוי שאדווח מס? התייעצתי עם הרו''ח שאיתו דיווחתי עד כה והוא אמר שישנה אופציה לבצע תיאום מס אבל אני מעוניין לדווח על מס' הוצאות של העסק (באזור ב15,000 ש''ח) והבנתי שעלולות לצוץ בעיות בהחזר המס - מה מומלץ לי לעשות? בנוסף בנוגע לפרויקט הראשון בארץ מדובר בפרויקט בו אקבל סכום שאני מאמין שיהיה במדרגת המס השנייה ועליי גם לדווח בנוגע לרווחים ממסחר עם תיק של 50,000 ש''ח שהניב רווחים. (לאחר הפרויקט הראשון הארץ ולמטרת השני בקליבר גדול בהרבה - אאלץ לאלתר דרך להקים חברה, בגילי הדבר לא אפשרי אבל אני בודק אופציה בשותפות) החברה תשמש בשביל הפרויקט הבא שצפוי להיות גדול בהרבה אבל אני לא מעוניין לשאת בהוצאות הכרוכות בחברה עד שהפרויקט לא יתחיל לרוץ,(הפרויקט צפוי להיות בעל ווליום שמצדיק חברה) אשמח לדעת מה מומלץ לי לעשות בטווח הקרוב עם מבט לעתיד, ואזכיר שאני קטין, אשמח גם שאם מישהו יודע על חברות בבעלות קטינים בוריאציה כלשהי ישתף גם - בתודה מראש. ) אם ניתן להתייחס לשאלות ברצינות זה יהיה מאוד נחמד - אני משתדל שלא להשתמש בפרומים לדברים אלו כי התשובות נוטות להיות ציניות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים