מזונות לידועה בציבור עם שני ילדים
ערב טוב לך, אני ובן זוגי חיים בזוגיות 10 שנים ולנו 2 ילדים, אני אינני עובדת כמה שנים ומגדלת את ילדנו אשר רגילים לחיות ברמת רווחה גבוהה, 6-7 פעמים בשנה נסיעות מחוץ לארץ ובארץ, ואין הגבלה בכסף, עכשיו אנחנו לפני פרידה והוא בהתחלה אמר שיתן לי 8000 ועכשיו השתנתה דעתו והחליט לתת לי 5000 אלפי שקלים, אציין שאין לי כסף עכשיו ללכת לעורך דין מכיון שהוא זה שמזרים כסף וכרגע אני מוגבלת, מה המזונות שהוא צריך לתת לי? האם בודקים את רמת המחיה שלנו כזוג ידוע בציבור שגר יחד? (דרך אגב אנחנו גרים בבית שניתן לי בירושה) אשמח לתשובתך.... קשה לי כרגע לחשוב שיתן לי 5000 אלפים שרק המחיה שלנו היא 6000 אלפים בלי התוספות
מזונות הילדים מורכבים מהכנסות בן הזוג, מנכסיו ומכל זכות שקיימת לו. ודאי שיש צורך להישאר ברמת החיים שהורגלתם אליה. כמו כן במידה ואת לא עובדת את זכאית למזונות משקמים/דמי הסתגלות (כביכול מזונות אישה לידועה בציבור). כמו כן קחי בחשבון ש -10 שנים מגיע לך חלק בכל הזכויות שנצברו בתקופת החיים המשותפים (קרן השתלמות, קופות גמל, פנסיה וכיוצ"ב). אשמח לעמוד לרשותך למידע מקיף יותר בטלפון 0526469603 עו"ד עדיאל ברוך, מומחה לדיני משפחה וירושה