לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אילן

אפוטרופסות בלעדית על קטין

לכבוד : עו"ד עדיאל ברוך שלום רב 23.8.15 הנדון : אפוטרופסות בלעדית על קטין רקע כללי : גרושתי הסיתה את הילדים נגדי ואני לא רואה תילדים כבר מעל 10 שנים הבן הקטן כיום בן 13 . והבן הגדול חייל בן 21 נשאר כיתה נישאר לו עוד שנה לשירות הצבאי . אני משלם מזונות על הקטין . ומשלם שליש על הילד השני החייל. אין לי קשר עם האם בכלל בכלל היא שולחת לי פעם ב הוצאות חריגות ואני משלם חצי .. בזמנו כשהתגרשתי ב 2009 במקביל הוצאתי צו מבית משפט על הסדרי ראיה אך עובדת סוצייאלית ממשרד הרווחה התקשרה אחרי 10 חודשים של בדיקה ואמרה לי שהילד לא מוכן לראות אותי ולשמוע עלי כמובן שביקשתי את עזרתה והיא אמרה לי שהיא לא יכולה לחייב את הילד להיות איתי בקשר ... המקרה : גרושתי אתמול שלחה לי פתאום דרך צד שלישי : שהיא מבקשת שאני יכתוב ויחתום שהיא האפוטרופוסית הבלעדית של הקטין ויפקסס לה את זה בהקדם . אני בתקווה שביום בהיר הילדים ירצו לפגוש אותי .. עו"ד עדיאל ברוך : אני לא מוכן לרשום ולחתום לה ולוותר לגמרי על הילדים הם ילדים שלי מה עלי לעשות ? ומה זה אומר מבחינתי ? אני יכול לא לחתום ? מה זה אפוטרופסות בלעדית ? אודה לך על עזרתך בנידון בהקדם בברכה ותודה תודה אילן

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

האם אתה מעוניין לחדש קשר עם הילדים? האם ישנה הסתה של הילדים ע"י הגרושה? חתימה שהיא אפוט' בלעדי אומר שאין צורך באישורך בעניינים הקשורים לקטינים כגון הוצאות דרכון, טיפולים רפואיים, חינוך וכיוצ"ב. אינך חייב לחתום על אישור כזה.

אילן

היי עו"ד עדיאל ברוך ברור שאני מעוניין לחדש קשר עם הילדים אם ויסכימו הילדים להיות איתי בקשר כן היא מסיתה אותם נגדי מהרגע שהתחיל כל נושא הגירושים אפילו לקחה תילד הגדול בגיל 10 להגיש נגדי תלונה על אלימות והתעללות פיזית בו .. כמובן שהתלונה הייתה שיקרית ונסגר התיק מחוסר ראייות אני כמובן לא מוכן לוותר על הילדים ולא יודע מה לעשות ? ומשלם מזונות רגיל לשניהם בברכה אילן בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

יש צורך להגיש תביעה להסדרי ראיה וחידוש הקשר, יהיה הליך מורכב והדרגתי אבל נוכל לחדש את הקשר בעתיד. אם יש לך שאלות ועניין לקדם את ההליך תוכל ליצור עימי קשר בטלפון 052-646-9603

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ידועים בציבור ונישואים אזרחיים