דפנה.

הזכות לקצבת שאירים בביטוח לאומי

לפני כחודש נפטר בן זוגי מזה 19 שנה. בכל מקום שואלים אותי אם הוכרנו כידועים בציבור? אנחנו מעולם לא הצהרנו רשמית בשום ארגון או מוסד. עכשיו, אני רוצה לבחון קבלת קצבת שאירים. השאלות: 1. האם אני זכאית לקצבה בנוסף לקצבת א. ותיק? 2. האם ב. לאומי עלול לחפש בעברי ולנסות להתחשבן איתי? (בכל השנים התנהלנו כישויות נפרדות, גרושים, ובכל עבודה חוייבנו לפי החוק תמיד...) אשמח לענות לכל שאלה אם תדרש... תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

יש צורך בהגשת תביעה הצהרתית להוכחת העובדה שהיית ידועה בציבור