אני מבקש את עזרתכם
אנשים יקרים אני מבקש את עזרתכם. עובר עלי גיהנום מוחלט. חבר מחו"ל קרוב מאד ויקר לי מאד !!!! שהוא כמו אח בשבילי וכמו בן משפחה, הגיע אלי לארץ לביקור כתייר בצורה חוקית לגמרי !!! בתחילת חודש מאי. בגלל טעות, אי הבנה, חוסר הבנה ואטימות אוזניים של משרד הפנים והרשויות ושל פקידה רעה וחסרת סבלנות ועוד אחרים כמוה, וחוסר רצון להקשיב ולהבין, לא נתנו לו לצאת משדה התעופה ולהגיע אלי, והבן אדם ישב 4 ימים במתקן כליאה עד שיישלח חזרה הביתה, על לא עוול בכפו !!!! בתנאים מחפירים, ללא יכולת להחליף אפילו בגדים ועוד דברים שהם דואגים לטייח ולהסתיר מהעולם !, ואפילו לא נתנו לי את האופצייה לשחרר אותו בערבות כדי שיגיע אלי לאותם 4 ימים, שבדיעבד התברר שקיימת אופציה כזו. הוא קיבל חותמת שחורה על סרוב כניסה לישראל, ובעקבות כך, נגרם לנו נזק ועגמת נפש בלתי הפיכים !!!! הבן אדם איבד את עבודתו, ואת האמון באנשים, והאדם היחידי שבו הוא מאמין ובוטח ומקווה שיוכל לעזור לו זה אני. אני מבקש את עזרתכם ואת עזרת הכוח העליון, לתקן את הטעות, את המעוות ואת הנזק ועוגמת הנפש שנגרמו לנו מהרשויות, כדי שאוכל להביאו לישראל, דבר שהוא קריטי ביותר !!!!! מאחר ואני חסר ישע וחסר כוח מולם. אני מבקש את עזרתם של אנשים שעדיין יש בהם אנושיות, ולא כאלה שרודפים אחרי הכסף, מאחר ואני חי בקו העוני, מהיד אל הפה והמשאבים הכלכליים שלי מאד דלים והעניין להביאו לארץ הוא דחוף וקריטי ביותר !!!!!!