משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות ביטוח סיעודיתביעה נדחתה עקב ממצאים ויזואליים

מנהלי הפורום

עו"ד דוד ידיד

עו"ד דוד ידיד

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, בעל תארי B.A בכלכלה, מדעי המדינה ויחסים בינלאומיים מטעם אוניברסיטת תל אביב ומוסמך במנהל עסקים מטעם אוניברסיטת תל אביב. יזם, בשנות השמונים, את פרויקט הפנסיה לאקדמאים מהביטוח הלאומי הגרמני. עסק עשרות שנים בתחום הביטוח וכיהן כמנכ"ל חברת הביטוח ישראם -לייף ( לימים "איתן חברה לביטוח", אשר התמזגה מאוחר יותר עם חברת כלל ביטוח). פועל בדרכים שונות מזה 30 שנה, בשירות ניצולי השואה. מייצג ניצולי שואה רבים בערכאות השונות, בכדי להביא להכרה בנרדפותם כניצולי שואה.

קביעת פגישה
0539374940
חזרה לפורום

תביעה נדחתה עקב ממצאים ויזואליים

ס
ס

אמי חולת סרטן סופנית.קיבלה המלצה לסיעוד מהאונקולוג בשל החמרה במצבה.האחות שבאה לבקר קבעה כי היא עונה על 3 קריטריונים מתוך ה 6 (רחצה,הלבשה,מעבר משכיבה לישיבה...) ןבכל זאת נדחתה התהיעה. זה נראה שניסו את מזלם עלינו ולא נראה לי בכלל מוצדק.כשפניתי לעובדת הסוציאלית שטיפלה בתיק היא אמרה לי שרשום במערכת שלהם שנדחה עקב ממצאים ויזואליים.אני לא מתכוונת לוותר להם.במיוחד שאמי זקוקה לעזרה דחוף. 1. מה זה אומר בדיוק ? 2. מה ניתן לעשות במקרה כזה? 3. האם ערעור הוא הפתרון היחיד.כי זה קצת מפחיד אותנו ודורש כוחות.ולוקח להם זמן לקבוע את הועדות האלו בדרך כלל. אשמח לכל המלצה בנושא. תודה מראש.

RE:
ארי
אריק שלו

שלום , לשאלתך אציין כי הדרך שעומדת לך לשינוי החלטת ביטוח סיעוד היא בהגשת ערעור. משמח לעמוד לשרותך.