דרור ב

היערכות לתביעת סיעוד מהביטוח

במקרה של תביעת ביטוח סיעודי למול חברת ביטוח (קופ"ח הכללית - הראל)האם ניתן ו או מקובל לצרף בנוסף למסמכים הרפואיים שנמצאים בתיק החולה, גם חוות דעת עדכנית להיום, שאני הזמנתי מרופא גריאטרי ושילמתי עבורה, המנתחת את המסמכים הרפואיים ושתשמש כמסמך בתביעה ובמקרה הצורך ב בית משפט? מה ההכשרה הנדרשת מהרופא- האם חייב שייהיה מוכר כעד מומחה, ומה העלות? היכן ניתן למצוא רופא כזה והאם יש המלצות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

אין מניעה לצרף חוות דעת של רופא גריאטר שיבדוק את המצב התפקודי ו/או הכשירות המשפטית של התובע, הדבר אף רצוי במיוחד במקרים שבהם המסמכים הרפואיים אינם מספקים