איתמר

תאונת עבודה בבית ספר

אני מורה בבית ספר לפני כ חודש הוכתי על ידי תלמיד בחדר המורים ללא שום התגרות מצידי ולאחר שהתלמיד תקף איש צוות נוזף. פונתי למיון עם חבלת ראש וצוואר אני עדיין סובל מכבי ראש וטראומה מה ניתן לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מעבר לדיווח על המקרה לגורמים המוסמכים, מבחינת הנזק הגופני שנגרם- אפשר לתבוע את התלמיד קודם כל, אם כי מבחינה מעשית ייתכן ולא תהיה בכך תועלת. אפשר לתבוע את המעסיק (משרד החינוך) כמובן כי הדבר מותנה ברשלנות מצד בית הספר לדוגמה שלא ניתנה הגנה מספיק טובה למורים