לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ורדית

ביטוח סיעודי

שלום ורד יש לי 2 שאלות לגביי החזרים מחברת ביטוח דקלה. את שלושת החודשים הראשונים הם לא משלמים כי הם טוענים שזה זמן המתנה למרות שעובדת סוציאלית רשמה להם מכתב שאבא שלי נכנס למוסד סיעודי במצב סיעודי מלא. האם זה נכון שלא משלמים את 3 החודשים הראשונים למרות שאבא שלי נכנס במצב סיעודי מלא? דבר שני, אמא שלי שלמה דמי רישום למשרד הבריאות וכל זה קשור למוסד שאבא שלי נמצא בו וגם פה עובדת סוציאלית מטעם המוסד רשמה מכתב לחברת ביטוח דקלה שיחזירו לאמא שלי את ההחזרים על הכסף ששולם אבל הם טענו גם פה שהם לא מחזרים מזה כלום כי זה לא שייך אליהם. האם הם צודקים? תודה ורדית

חיים

שלום ורדית, אני מבין שאת מקבלת גימלת סיעוד מדיקלה . אנא תודיעי לי אם את מעוניינת לשמש תובעת ייצוגית נגדם ולקבל תשלום בגין כך ? בברכה, חיים haimker@gmail.com

ורד פרץ

ורדית שלום, בכל פוליסה קיימת תקופת המתנה במהלכה גם אם המבוטח עונה על מקרה הביטוח, אינו מבל בפועל תגמולי ביטוח. בעניין זה המכתב של עובדת הסוציאלית לא יכול לסייע, שכם אלה תנאים הקבועים בפוליסת הביטוח. בנוסף, בעת קרות מקרה הביטוח משלמת חברת הביטוח תגמולי ביטוח על פי סכום ביטוח הקבוע בפוליסה ומשתנה באם המבוטח שוהה במוסד או באם המבוטח שוהה בבית.דמי רישום והוצאות נלוות אינן כלולים בסכום הביטוח. ורד פרץ - פרידמן, עו"ד

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוח סיעודי