לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שולי

תשלום גבוה עבור ביטוח סיעודי

שלום. אני נמצאת בדילמה. מזה שנים אני מבוטחת בהראל עם פרמיה קבועה של 487 שח' ופרמיה משתנה של 104 שח' אשר בגיל 65 יעלה ל 500שח' הביטוח הוא לצמיתות עם החזר חודשי של כ-8000 שח' לחודש. אני בת 62 וחיה על קצבת זקנה אומנם בריאה אך החזר החודשי הוא 600שח' לחודש כעת. אני חוששת לעבור לחברת מגדל שההצעה שלהם זולה אך אין לי רצף של שנים ואני חוששת שבוא היום יעשו לי בעיות לקבלת הסיעוד. בעבר חליתי 3 פעמים בסרטן והתגברתי על כך. מזה 4 שנים הכל יציב. דיברתי עם הסוכן שלי והוא נתן לי את חב' מגדל למחשבה. מה עלי לעשות? הסכום הוא גבוה וחברת הראל אינה מוכנה להפחית מהביטוח. האם להפסיק?[ אין לי ביטוח סיעודי בקו'פח.]

עו"ד אילן להב

שולי שלום ! לא הייתי ממליץ לך להסתמך על תשובה כלשהי - שלי או אחרת באינטרנט, מבלי שהמשיב עיין היטב בחומר. ככל הנראה התקבלת בשעתו לביטוח, לפני שחלית וכעת לא יכולה חברת הביטוח - הראל במקרה שלך - לחדול ביוזמתה מלבטח אותך. מאידך, חברה חדשה עלולה שלא לבטח אותך בכלל, או להחריג בעיות בריאותיות מסויימות, או לקבלך לביטוח ובבוא יום התביעה, לא לשלם בטיעון שמצבך ביום התביעה הוא תןלדה של בעיה רפואית שהיתה קיימת בעת כניסתך לביטוח החדש ומכאן שאינה מכוסה. לכן פני לאיש מקצוע ניומן שיבדוק בשבע עיניים את שתי החלופות - הישנה והחדשה וכן את תנאי קבלתך לחלופה החדשה, לפני שתחליטי.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוח סיעודי