ביטוח סיעודי
שלום רב! לאבי יש ביטוח סיעודי כללית מושלם הוא היה מאושפז בבית לוינשטיין בסיכום שחרור כתוב: שהוא לא מתמצא בזמן וסיטואציה זכרון לא טוב עזרה חלקית בADL מתנייד לבד בכסא גלגלים בעזרת יד ורגל שמאל צד ימין לא מתפקד גלגול-בהשגחה תזוזה-בהשגחה מעבר שכיבה ישיבה-בהשגחה ובהכוונה קימה מישיבה לעמידה -בהשגחה צמודה עמידה-בהשגחה ישיבה-בהשגחה ללא הגבלת זמן זקוק להשגחה בלבוש עליון ובמעברים בלבוש תחתון עזרה קלה במקלחת עזרה חלקית עד קלה איטיות רבה בביצוע פעולות. השאלה שלי:שלפי הפוליסה של כללית מושלם בשביל לקבל קצבה צריך עד 50 אחוז בשלוש מתוך שש פעולות הADL האם אבי עונה על הקריטריונים האלה לפי דעתך? מה ההבדל בין השגחה לעזרה חלקית?ו והאם זכרון פגום דיבור מרוח וחוסר התמצאות בזמן ובסיטואציה באופן חלקי עונה על הגדרת תשישות נפש? בתודה רבה על תשובתייך!
דוד שלום חברות הביטוח ודקלה בתוכן (דיקלה היא החברה המבטחת עבור שירותי בריאות כללית), נוהגות לשלוח בודק - אח או רופא - מטעמן ורק אז נקבעת הזכאות לקבלת תגמולי ביטוח. לכן אין טעם בפרשנות שלי לגבי מסמך שניתן ע"י בית לוינשטיין, מה גם שעשויים לחול שינויים במצב האב עד למועד הבדיקה ע"י חברת הביטוח. יש. לפנות בצורה מסודרת בתביעה לחברת הביטוח. ניתן כמובן לעשות זאת גם ללא סיוע עו"ד, אולם קרוב לוודאי שהינך מבין את ההבדל בין פניה ישירה לבין פניה באמצעות עו"ד... מכל מקום אני מציע שאם תחליט לפנות עצמאית - המתן לתשובת החברה ואז ניתן יהיה להתייחס עניינית לשאלתך. המון בריאות עו"ד אילן להב