משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםפיצוי עקב תאונת עבודה

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

פיצוי עקב תאונת עבודה

איי
איייל

שלום אני נפגעתי בעבודה והסכום שהושג בפשרה 400 אלף כולל תגמולי ביטוח לאומי של 100 אלף שאני אמור להחזיר וישאר לי מזה 300 אלף השאלה האם אני אמור לשלם לעורך דין שלי שכר טרחה פלוס מע"ם על ה 400 או 300 אלף ? האם משלמים שכר טרחה פלוס מע"ם על כסף שאני קבלתי והחזרתי תודה

RE:
אמי
אמיר שושני

בדרך כלל לא "מקבלים ומחזירים" אלא מהתחשיב מורידים את תגמולי הביטוח הלאומי. במקרה שקיזזו אותם, משלמים לעו"ד רק על הסכום נטו.

RE:RE:
שוב
שוב אני

העורך דין בקש שאני אשלם גם על תגמולי ביטוח לאומי מה אפשר לעשות