החזר ממכבי בגין ניתוח רפואי
טרם הרפורמה בקופת חולים, מכבי אישרה לבעלי מכבי מגן זהב סבסוד/החזר בגין ביצוע ניתוח מטעם רפואי באופן פרטי. במקרה שלי הקופה אישרה כי הכללים שיחולו עליי הם הכללים שהיו קבועים טרם הרפורמה. כך שאני זכאית לסבסוד הקופה בגין ניתוח פרטי. אלא שהקופה מנסה לרמות אותי ולטעון שלפי הכללים טרם הרפורמה אני זכאית לסכום זעום בגין עלות שכר מנתח, לפי סכום הקופה יוצא שאני אממן יותר מחצי מעלות שכר מנתח פרטי. לאור הנתונים שלעיל, 1. מה ניתן לטעון למול הקופה בעניין על מנת שתממן שכר מנתח ראלי? איזה ראיות כתובות ניתן לדרוש שהקופה תמציא על מנת להוכיח את ההחזרים בגין שכר מנתח פרטי שהיו קבועים בקופה טרם הרפורמה? האם יש תקנון הקובע זאת וכולי...? 2. מה ניתן לעשות ואיך ניתן לדעת או להוכיח את העלויות ההחזר של הקופה לגבי שכר מנתח טרם הרפורמה?? תודה רבה
את יכולה לדרוש מהם את טבלאות ההחזרים שהיו תקפות לפני הרפורמה. הטבלאות מפורסמות ונגישות לציבור
תודה על תשובתך, אך לגבי ניתוחים פרטיים, לא היתה טבלה מפורסמת ונגישה לציבור- כנראה שהיתה אצלם, אז פשוט לבקש את הטבלאות שלפיהם הם פעלו? האם טענה כי ההחזרים בגין ניתוח פרטי לא יכולים להיות שונים מהותית ומשמעותית מהסבסוד של הניתוח בבית חולים ציבורי עושה שכל וראויה? תודה רבה