משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםכתב ויתור סודיות רפואית

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

כתב ויתור סודיות רפואית

ב.ר
ב.ר

לפני כ-3 שנים, גרושתו של בעלי, פרצה אלי הביתה מבעד לחלון ביתי, הכתה אותי וגרמה לי לחבלות פיזיות ולטראומה נפשית. בעקבות המקרה, אני מטופלת פסיכולוגית בפוסט טראומה מזה כשנה וחצי. לפני כשנתיים, לאחר שהסתיימה התביעה הפלילית נגדה, הגשתי תביעה אזרחית על הסעיפים הנ"ל (פריצה, גרימת חבלה פיזית ופגיעה נפשית). כעת, הגברת דורשת ממני לחתום על כתב ויתור סודיות רפואית כללי, על כל היבטיו, החל משירותי הצבאי ועד היום. האם אני מחוייבת לחשוף בפניה את כל ההסטוריה הרפואית שלי ואת תוכן השיחות עם הפסיכולוגית, גם בנושאים אישיים שאינם רלוונטיים אליה ו/או למקרה המדובר? האם ישנה דרך לסייג את הויתור, לסעיפים רלוונטיים בלבד? תודה מראש

RE:
אמי
אמיר שושני, משרד עורכי דין

את יולה להסרב, ואז בית המשפט יצטרך להכריע עד כמה יסוייג הויתור