משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםפגיעה ממפגע במקום מרכזי

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

פגיעה ממפגע במקום מרכזי

נעמ
נעמי

שלום רב אם בן אדם נופל ברחוב ונפצע....אבל קם והולך ולא מייחס לכך חשיבות...ולא חושב לרגע על תביעות וכו'.....המקסימום הולך למחרת לרופא משפחה-אבל כעבור כמה ימים ..מרגישים כאבים איומים...פתאום נפיחות כאן...עיוות בפרצוף .ואז מחליטים שאולי כדאי או צריך לתבוע את הגוף האחראי ....אז איך בדיוק ממשיכים? תודה מראש לעו"ד המשיב

RE:
אמי
אמיר שושני, משרד עורכי דין

קודם כל - רצים למקום ומצלמים את ה"זירה". כדי להוכיח את קיומו של המפגע. אחר כך מתחילים לשמור את המסמכים הרפואיים ואת הקבלות על ההוצאות. כולל מוניות וקבלות אל כדורים או אבידרים רפואיים. אחר כך הולכים לעורך דין ונותנים לו לקחת את זה משם ועד הפיצוי.