משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםפיצוי בגין נפילה בחנות ירקות ובעקבותיה שבר בשורש כף היד וגבס למשך 6 שבועות לאמי - גמלאית בת 76.

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

פיצוי בגין נפילה בחנות ירקות ובעקבותיה שבר בשורש כף היד וגבס למשך 6 שבועות לאמי - גמלאית בת 76.

סמד
סמדר גלעד

מה מגיע? האם מגיע? ממי מגיע? ומה עלי לעשות...

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

שלום לך. זוהי שאלה הרבה יותר מקיפה מאשר מה מגיע. האם מגיע. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד מומחה בתחום הנזיקין, אשר יעבור על החומר הרפואי, יבדוק האם קיימת רשלנות מבחינת חנות הירקות ויעריך את הנזק שנגרם לאמך כתוצאה מהנפילה. בריאות שלמה ובהצלחה.