משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםפיצוי על תאונה ללא נזק גוף משמעותי

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

פיצוי על תאונה ללא נזק גוף משמעותי

איי
אייל

שלום, פגע בי רכב מאחור, סבלתי מכאבים לא חמורים בצוואר, הלכתי למיון, נבדקתי ע"י רופא והומלצו לי 3 ימי מנוחה. התאונה הוכרה כתאונת עבודה כי הייתי בדרך לעבודה, וימי המחלה שולמו ע"י ביטוח לאומי, ומעבר לזה לא נשאר לי שום נזק ככל שידוע לי, ואחרי ימי המנוחה חזרתי לשגרה. מה אמור להיות פיצוי מתאים למקרה כזה מחברת הביטוח ? תודה מראש.

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

שלום לך. ראשית, שמח לשמוע כי אין המדובר בנזק גוף רציני. שנית, ככל וביטוח לאומי שילם לך עבור ימי המחלה וככל שלא נגרם לך נזק לצמיתות, המדובר בפיצוי זעום ביותר.ככל הנראה בטווח של ה- 4 ספרות. ממליץ לך לשכור שירותיו של עו"ד על מנת שיעריך את הנזק במדויק יותר.